jueves, 6 de agosto de 2015

Kuuba, sellepärast saad väga hea lennupiletid Kuubale Venezuela.

Aastaid Töötan reisikorraldaja ja tavaliselt küsimused on alati sama:
Kuidas sa saad teha, et sõita võimalikult ökonoomselt?
Sel juhul ma vastata, et sõita võimalikult ökonoomselt Kuubale, peame kõigepealt näed, kui oleme Euroopas või USAs või isegi maailmas.
Kõige ökonoomsem piletihindu sel ajal Kuubale, jättes Miami või Venezuela, me teame suhet Venezuela ja Kuuba, sellepärast saad väga hea lennupiletid Kuubale Venezuela.
Rohkem kui Venezuela, kas nad on saared, nagu saared Margarita koos oma kauni rannad, turistid eelistavad reisida Kuuba kui puhkusel Kariibi see on.


On öeldud, et Costa Rica on õnnelikum riik maailmas on see, et Kariibi mere on tõesti hästi.
Kui võrrelda Costa Rica Kuuba, võib öelda, et seal on palju ühist, nagu ilusad rannad, Kariibi mere, tiivad suplemine rannikul, mõlemad Costa Rica, kui CUMBA.
Nagu poliitiline teema Kuuba, me ei osuta, sest see on pühendatud lehekülg turismi ja täpsemalt lennupiletid ja pakkumisi, mis on saadaval lõigud baraotos lennuk või lõigud majandusliku lennuk Kuuba ja Kariibi mere piirkonnas.
Aga me mensionar et Costa Rica, samuti on turismisihtkoht Anbefal ja ka veel võimalik saavutada, hea odav lend lähetekohast Miami Costa Rica ja ülejäänud Kariibi mere.


Selles blogis teavet reisi Kuubale, kohati räägitakse lennupiletid, nagu lennupiletid, et paljud inimesed Ladina-Ameerikas, näiteks Mehhikos, et lennupiletite, nad ütlevad lennupiletid ,.
Sünonüümid saab piletid Kuuba, lennupiletid Kuubale, lennupiletid. lennupiletid. piletid lennunduse spetsialiseerunud. lennud Kuubale ja Havana. lennupiletid Kuubale
nagu näete, lõigud võib nimetada mitmeti, tähtsam on, et saad economicoa piletid, odavad lennupiletid, Odavad lennupiletid, ja lennupiletid pakkumine,
saada lennud heade hindadega ning suutma võtta oma puhkus Kuuba.

Never mind, et puhkepäevad on Caribbean või äkki pühad on samas riigis, kus me elame, tähtsam on, et me nautida meie puhkus parima võimaliku hinna püüab koputage turismiteenuste pakkumise külluses palju täna, sest rahvusvahelise kriisi, oli üks võimatu saada head hinnad puhkusel Kariibi mere ja saada hea hinnaga pühad kohad nagu Cancun Mehhikos MD Margarita Island Florida rannad Miami, äkki puhkust hea hind Bahama, kõik kohad Kariibi mis olid kord vaid inimestele, kes võiks kulutada palju raha täna võib võtta puhkust Kariibi madalamate kuludega ja saada tehinguid ja pakette pakutakse Kariibi mere piirkonnas.
Kariibi merel muidugi peame sellest saaks kõige ajalooline Kariibi mere rannal, nagu Kuuba, Kuuba me nautida hea puhkus madalate hindadega tavaliselt pakub reisida Kuuba ka nende hulka viibimist Kuuba ja ekskursioonid Havana ja teised rannad Kuubal.


Tere Me oleme siia kogunenud, et näha, milline on parim lennupiletite lennata madalhooajal Hollandist ja Põhjamaade mida on kogu maailmas kevadel või suvel üle maailma levinud joonistatakse Kariibi mere riikide
Viimastel kohtumistel, et tehti müük rahvusvahelised piletid jõuti järeldusele, et see on parim, et ennetada kuue kuu Piletite viimasel hetkel ja siis üritavad parimad kohad ja esimesi istmeid lõigud või pigem istmed lennukid

Viimasel ajal on tõesti usuvad, on märkimisväärne kõrgus kaks meetrit kannatab palju väiksesse ruumi istmete vahel eriti vanemas lennukeid, mitte teha uut lennukit on rohkem mugavust teiselt poolt uute õhusõiduki vähem mugavust kui vanemad lennukeid.
Kõik see on, kuidas vähendada kulusid ja tõesti inimene, kes on suure kannatab palju reisi oma lennule, sest sa ei saa jalgu sirutada ja mugav lend, mis võivad lõpetada 12-13 tundi. Seal on palju kaebusi lennufirmad kuid lennufirmad, mida nad ütlevad, et kui paned rohkem kohtade arv Shure numbrid ei sulgu, nii et kui lähedal on jalad need vaesed reisijad, kes peavad taluma lõpuni keeratud, et kolmteist tunni lennu ja ebamugav.

Viimase lennu võtsin lähtekohast Buenos Aires sihtkohta Madrid by Argentiina lennufirmad oli võimalus mõista, et tegelikult istmed on kahanemas ja ruumi vahel istmed on väiksem kolme tunni pärast sõidab juhtmed tõesti muutub väljakannatamatuks mööduv ja ei võta ohutu lennu ja kas sa ei saa magada lennuk on tõesti liiga ebamugav. Kokku lennu lähtekohast Buenos Aires sihtkohta Madrid kestis kaksteist tundi ja viisteist ja tagastamine Madridist Buenos Aires kestis kolmteist tundi ja viisteist muidugi arvestades ajalised erinevused üksi või ainult puhas lennu.

Big teenus oli suhteliselt head hoolt pardal oli suhteliselt hea kahtlemata kõike siselendude või odav või Euroopa piires on loogiline ja normaalne, poisid või rohkem kohti, mis on rohkem jalaruumi poiss, sest see on palju vähem lennuajad tavaliselt ei juhtu ja tund või kaks tundi lendu nii ei oleks probleem nende lühikeste vahemaade ja nii lühikese aja jooksul.
Aga paradoksaalselt mugavam istmed lühikesteks lendude ja odav lennud suuri kulutusi dollarites ja palju vahemaad ja aega teekonda Buenos Aires Madridi võib olla $ 700,00 ja teekonda Madrid Valencia võib olla üks XVII eurot ja 25,00 € sõltuvalt ettevõtte odav. Nad on tõesti palju majanduslikke erinevusi selles mõttes palju väärtusi ise ka praktiliselt reisil öösel perenaine ei anna palju toitu ja teenindust päris palju kõik meeskonna eest ei ole liiga palju tööd olema.

Kõiges palusin aruanded ettevõtted küsib sugestiivne üritab vähendada kulusid ja üritab lennufirma on palju tulusam oleks ka arvata, et inimesed reisivad mugavamaks läheb soovitada ettevõte lennunduse ja mugavam, kui ei liigu siis Anbefal peale võibolla on $ 200,00 või rohkem on tõesti mugav lennul 13.00 lennuk.

See juhtub, et teenida miili kaugusel ettevõte, sest enamasti tuleb odavam piletid odavam pilet kui üritab teenida miili koos firma on vaba pääs on teha -7 või kaheksa lennud
Reisimine on ilus reisimine on reisil ime, see on kingitus tõesti taevast neile, kes saavad reisi lühike või séase pika teekonna peame suhtuma reisi võimalikult meeldivaks reisi tehakse ja kui sa tõesti osa meie reisi et tõesti kätte meie puhkus vaata raisata halb rasv teenus on tõesti häbi meie arvates inimene läheb puhkusele seitse päeva päev või peaaegu üks viis on lennukis seega oluline osa Puhkusel on kahju ja kannatusi lennuk asemel nautida kaunist väljak Caribbean või mõnda muud helid, mis võivad kergesti olla Vahemere Hispaanias või üle Aafrika nendes kaldal, nii ilus.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Seguidores