jueves, 6 de agosto de 2015

Sok éve dolgozom, mint egy utazásszervező működik, és általában a kérdések mindig ugyanaz: Hogyan lehet csinálni utazni a lehető leggazdaságosabban?

Sok éve dolgozom, mint egy utazásszervező működik, és általában a kérdések mindig ugyanaz:
Hogyan lehet csinálni utazni a lehető leggazdaságosabban?
Ebben az esetben azt válaszolom, hogy az utazás a lehető leggazdaságosabban Kubába, látnunk kell először, ha azt akarjuk, Európában vagy az USA-ban, sőt a világon.
A leggazdaságosabb viteldíjak ebben az időben, hogy Kubában, így a Miami vagy Venezuela, tudjuk, hogy a kapcsolat Venezuela és Kuba, ezért lehet kapni nagyon jó repülőjegy Kubába Venezuela.
Több mint Venezuela, függetlenül attól, hogy a szigetek, mint a szigetek Margarita, a gyönyörű strandok, a turisták inkább utazni Kubába, ha nyaral a karibi ez.


Azt mondják, hogy Costa Rica a legboldogabb ország a világon, hogy a Karib-térségben valóban jól megy.
Ha összehasonlítjuk Costa Rica Kuba, azt mondhatjuk, hogy sok közös dolog, mint a gyönyörű strandok, karibi, szárnyak fürdés partok, mind a Costa Rica, mint Cumba.
Ami a politikai kérdés Kubában, nem fogunk hivatkozni, mivel ez egy oldalt szentelt a turizmus és pontosabban a repülőjegyek, és kínál, hogy rendelkezésre állnak még baraotos sík vagy szakaszok gazdasági síkon Kubába és a Karib-térségben.
De mensionar, hogy Costa Rica, szintén egy turisztikai célpontja Anbefal, és még mindig el lehet érni, jó olcsó járatokat Miami Costa Rica és a többi karibi térségben.


Ebben a blog információt utazási Kubába, időnként utalunk repülőjegyek, mint a repülőjegy, hogy sokan Latin-Amerikában például Mexikóban a repülőjegyet, azt mondják repülőjegyet ,.
Szinonimákat lehet jegyet Kuba, repülőjegy Kubába, repülőjegyet. repülőjegyek. jegyek repülés szakosodott. Repülőjegy Kubába és Havannában. repülőjegyre Kubába
mint látható, és a járatok nevezhetjük különböző módon, a lényeg az, hogy lehet kapni economicoa jegyek, olcsó repülőjegyek, olcsó repülőjegyek, és repülőjegy a kínálatban,
hogy Repülőjegy jó áron, és tudja, hogy a nyaralás Kubában.

Sebaj, hogy az ünnepek a karibi térségben, vagy talán az ünnepek ugyanabban az országban élünk, az a fontos, hogy ki tudjuk élvezni a nyaralást, hogy a lehető legjobb áron próbál érintse idegenforgalmi kínálatát bőven sokat, mert ma A nemzetközi válság, volt egyszer lehetetlen, hogy jó áron a nyaralás a Karib-térségben, vagy hogy jó áron nyaralás helyeken, mint például Cancun Mexikó MD Margarita-sziget Florida strandok, Miami, talán egy vakáció jó áron a Bahamákon, minden olyan helyen, a Karib-térségben, amelyek egykor csak emberek, akik rengeteg időt töltenek a pénzt még ma is, hogy egy nyaralás a Karib alacsonyabb költségek és egyre ajánlatokat és csomagokat kínálnak a Karib-térségben.
A karibi térségben, természetesen meg kell, hogy mi lesz a legnagyobb történelmi strandon a Karib-térségben, mint Kuba, Kuba tudjuk élvezni egy jó nyaralás alacsony árakból kínál utazni Kubába is benne van az a tartózkodás Kubában és túrák Havanna és egyéb strandok Kuba.


Jó napot gyűltünk itt össze, hogy mi a legjobb repülőjegy repülni és utószezonban a holland és a skandináv mi a világ tavasszal vagy nyáron világszerte általánosan ábrázoltuk karibi országok
Az utóbbi ülésen hangzottak el az értékesítés nemzetközi jegyek arra a következtetésre jutottak, hogy a legjobb, ha előre hat hónap jegyelővétel az utolsó pillanatban, majd meg kell kérni a legjobb helyen és a legjobb helyek a járatokban vagy inkább az ülések A repülőgépek

Az utóbbi időben tényleg az emberek úgy vélik, jelentős feletti magassága két méter szenved sok kis ülések között különösen a régi repülőgépek és nem új repülőgép több kényelmet másrészt új repülőgépek kevesebb komfortot, mint a régebbi repülőgép.
Mindez a költségek csökkentése és tényleg az a személy, aki a magas szenved sokat az út a járat, mert akkor nem nyúlik a lábad, és jól érzik magukat a repülés, hogy leállhat 12-13 óráig. Sok a panasz a légitársaságok, de a légitársaságok, amit mondanak, hogy ha tesz többet ülőhelyek száma Shure számok nem szoros, tehát ha közel vannak a lábak, ezek a szegény utas, akiknek elviselni teljesen meghúzta tizenhárom óra repülés és kényelmetlen.

Az utolsó járat vettem Buenos Aires Madrid argentin légitársaság volt lehetősége, hogy rájönnek, hogy valóban az ülések egyre kisebb és a tér között, az ülések kisebb miután három órát repült vezetékek igazán elviselhetetlenné válik átmeneti és nem veszi fel a biztonságos repülést és függetlenül attól, hogy tudsz aludni a gépen tényleg túl kényelmetlen. Összesen járatot Buenos Aires Madrid tartott tizenkét óra tizenöt és vissza Madridból Buenos Aires tartott tizenhárom óra tizenöt természetesen figyelembe véve időkülönbségeket egyedül, vagy csak tisztán járatot.

A nagy szolgáltató viszonylag jó ellátást a fedélzeten volt, viszonylag jó kérdés nélkül mindent belföldi járatra vagy olcsó vagy Európán belül ez már logikus és normális srácok vagy több ülés, amely több lábtér fiút, mert ennyivel kevesebb repülési idő általában nem történik, és egy-két órát órás repülőút, így nem lenne semmi gond, ezen rövid távolságok és ilyen rövid idő alatt.
De paradox módon sokkal kényelmesebb ülések rövid távolságra járatok és fapados járatokra nagy ára dollárban és sokkal több a távolság és idő egy részt a Buenos Aires Madrid lehet a 700,00 $ és áthaladásra Madrid és Valencia lehet körében a XVII euró és 25,00 € függően a társaság olcsó. Ezek nagyon sok gazdasági különbségek ebben az értelemben sokkal az értékek maguk is szinte utazás éjjel a háziasszony nem sokat élelmiszer-és szolgáltatás elég sok minden a legénység felelős nincs túl sok munka kell.

Mindenben kértem jelentések cégek kérve szuggesztív próbáljuk csökkenteni a költségeket, és próbálja meg, hogy a légitársaság sokkal jövedelmezőbb lenne is figyelembe kell venni, hogy az emberek utaznak, sokkal kényelmesebb lesz, hogy javasolja a cég repülés és kényelmes, ha nem utazik majd Anbefal kivéve talán, hogy 200,00 $ vagy több, hogy egy igazán kényelmes járatot, 13:00 a gépen.

Ez arra is vonatkozik, hogy keresni mérföldre a cég, mert gyakrabban kell, hogy olcsóbb jegyeket kap olcsóbb jegyet, mint próbál keresni mérföldre egy cég, hogy egy szabad átjárást köze -7 vagy nyolc járatok,
Utazás a gyönyörű utazás utazási csoda, hogy egy ajándék valóban a mennyből, hogy azok, akik lehet, hogy az út egy rövid vagy Sease hosszú útra kell kezelnünk ezt az utat a lehető legkellemesebben utazás történik, és ha igazán része az utunk hogy valóban kézzel a nyaralás néz elherdálta a rossz zsír szolgáltatás tényleg szégyen azt hiszem, egy személy megy nyaralni a hét minden napján, vagy majdnem az útból lesz a gépen, így fontos része itt lesz a veszteségek és a szenvedés egy síkban, hanem élvezi a gyönyörű tér a karibi vagy más hangokat, hogy könnyen lehet a mediterrán Spanyolországban vagy fent Afrika azokban partján olyan szép.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Seguidores